Urunk megkeresztelkedése

2019. január 11.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK – 2019. január 13.

- Megköszönöm a karácsonyfa felajánlását templomunk részére, valamint köszönetet mondok a fiatal házas csoportnak a fa feldíszítéséért, és mindazoknak, akik az adventi hajnali szentmisék után a gyermekek reggeliztetéséhez munkájukkal, ill. anyagi hozzájárulásukkal segítséget nyújtottak.

- Templomunk búcsúja január 18-án (péntek) lesz. Búcsúnk előestéjén (csütörtök) a rózsafüzér 17 órakor, az ünnepi vesperás 17:30 órakor kezdődik. A búcsú előestéjén és napján az ünnepi szentmisék 18 órakor kezdődnek. A búcsúi szentmise főcelebránsa Holpár István Balázs újmisés lesz, aki a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlevőket. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Búcsúünnepünk alkalmából szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, hogy a pénteki ünnepi szentmise után megvendégelhessünk minden jelenlévőt. A süteményeket pénteken 8:30 órától 17 óráig lehet átadni a plébánián.

- A házak, lakások megáldására készíttetett matricák kaphatók a sekrestyében (100 Ft.).

- Január 23-án (szerda), 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Újabb fiatal házas közösség megalapításához várjuk 40 évnél fiatalabb házaspárok jelentkezését a sekrestyében. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Az ökumenikus imahét soproni programjai olvashatók a hirdetőtáblán.

- A Hetény teremben lehetőség van az újság előfizetések rendezésére, naptárak, kalendárium, a karitász által készített gyertyák megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni.


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben