Urunk megkeresztelkedése

2019. január 11.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK – 2019. január 13.

- Megköszönöm a karácsonyfa felajánlását templomunk részére, valamint köszönetet mondok a fiatal házas csoportnak a fa feldíszítéséért, és mindazoknak, akik az adventi hajnali szentmisék után a gyermekek reggeliztetéséhez munkájukkal, ill. anyagi hozzájárulásukkal segítséget nyújtottak.

- Templomunk búcsúja január 18-án (péntek) lesz. Búcsúnk előestéjén (csütörtök) a rózsafüzér 17 órakor, az ünnepi vesperás 17:30 órakor kezdődik. A búcsú előestéjén és napján az ünnepi szentmisék 18 órakor kezdődnek. A búcsúi szentmise főcelebránsa Holpár István Balázs újmisés lesz, aki a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlevőket. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Búcsúünnepünk alkalmából szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, hogy a pénteki ünnepi szentmise után megvendégelhessünk minden jelenlévőt. A süteményeket pénteken 8:30 órától 17 óráig lehet átadni a plébánián.

- A házak, lakások megáldására készíttetett matricák kaphatók a sekrestyében (100 Ft.).

- Január 23-án (szerda), 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Újabb fiatal házas közösség megalapításához várjuk 40 évnél fiatalabb házaspárok jelentkezését a sekrestyében. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Az ökumenikus imahét soproni programjai olvashatók a hirdetőtáblán.

- A Hetény teremben lehetőség van az újság előfizetések rendezésére, naptárak, kalendárium, a karitász által készített gyertyák megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni.


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben