Vízkereszt

2019. január 4.

Templomi hirdetéseink:

- Templomunk búcsúja január 18-án (péntek) lesz. Védőszentünk ünnepe főünnep templomunkban. A búcsú előestéjén, csütörtökön és a búcsú napján, pénteken is a szentmise 18 órakor kezdődik. A búcsú napján városunk papjai is részt vesznek az ünnepi szentmisénken, melyet Holpár István Balázs újmisés mutat be, és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlevőket. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- A házak, lakások megáldására készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt kaphatók a sekrestyében (100 Ft.). Új lakóépületek megáldást szívesen végzem felkérésre.

- A „mocorgók” következő szentmiséje január 12-én, 16 órakor kezdődik.

- Plébániánk hírlevele, a Harangszó a mai naptól megújult formában tájékoztatja a kedves Testvéreket templomunk liturgikus rendjéről, ill. lelki olvasmányokat is találunk benne. Fogadják tőlünk szeretettel!

- A Hetény teremben lehetőség van az újság előfizetések rendezésére, falinaptár, forgatható naptár, kalendárium, a karitász által készített gyertyák és naptárak megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre. A szentmisék és szertartások stóla- és stipendium díja január 1-től megváltozott. A szentmise stipendiuma 3.000 Ft. Tisztelettel kérem azokat a kedves Híveket, akik már jövő évre szentmiséket kértek, a különbözetet szíveskedjenek befizetni az irodában vagy vasárnaponként a Hetény teremben.


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben