Szentháromság Vasárnapja

2013. május 26.

- A Jó Isten iránt érzett kimondhatatlan hálával szívünkben szeretnénk megköszönni, hogy az első kapavágással megkezdhettük az építkezést és mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak az egyházközségi családi nap előkészületeihez, szervezéséhez és lebonyolításához!

- Az elmúlt Pünkösdi hétvége adományainak összege 275.630 Ft volt, melyet a templombővítés javára különítettünk el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- Május 30-án csütörtökön a mise után 18:30-kor szeretettel hívom és várom az egyházközség képviseleti testület tagjait gyűlésre, melyen az úrnapi körmenettel kapcsolatos teendőket beszéljük meg.

- Május 31-én, pénteken lesz immár hagyományos zarándoklatunk a kópházi kegytemplomhoz, gyalogosan az esti mise után 18:30-kor indulunk. Azoknak a kedves Híveknek, akik nem tudják vállalni a gyalogutat, autóbuszt biztosítunk, 20.15-kor indul a Mikoviny u. és Hunyadi u. kereszteződésétől. Kérem a zarándokok jelentkezését a verandán.

- Jövő vasárnap június 2-án lesz csodaszép katolikus ünnepünk, Úrnapja. A körmenet a 8 órás szentmisét követően indul, ezért a fél 10-es szentmise elmarad.

- Nagy örömmel hirdetjük, 2013. június 16-án 17 órakor lesz az alapkőletétel püspöki szentmise keretében.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben