Advent 2. vasárnapja

2018. december 7.

HIRDETÉSEK
 
- Advent folyamán 6:00 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat.

- December 13-án, 14-én és 15-én (csütörtök, péntek, szombat) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban Pál László, az eisenstadti egyházmegye püspöki helynöke vezetésével. A szentmisék a lelkigyakorlatos napokon 18 órakor kezdődnek. Mindhárom napon 17 órától szentségimádás lesz, alatta szentgyónási lehetőséggel. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz. A lelkigyakorlatos napokon nem lesz rorate szentmise templomunkban.

- December 15-én, szombaton a Házas csoport végzi a harmadik adventi gyertya meggyújtását.

- December 16-án, (vasárnap) 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi koncertet templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 16-ig jelezzék. A betegek látogatásának ideje: december 19., szerda.

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, forgatható naptár, kalendárium, karácsonyi képeslapok, a karitász által készített gyertyák és naptárak megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

- A Hetény teremben már lehet rendezni a 2019. évi újság előfizetéseket. A Hitvallás egyházmegyei havilap ez év végével megszűnik. Helyette javasoljuk az Adoremus liturgikus könyvet, az Új Ember, valamint a Keresztény Élet hetilapok előfizetését. Az újság előfizetések lemondásának határideje december 16-a.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben