Advent 2. vasárnapja

2018. december 7.

HIRDETÉSEK
 
- Advent folyamán 6:00 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat.

- December 13-án, 14-én és 15-én (csütörtök, péntek, szombat) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban Pál László, az eisenstadti egyházmegye püspöki helynöke vezetésével. A szentmisék a lelkigyakorlatos napokon 18 órakor kezdődnek. Mindhárom napon 17 órától szentségimádás lesz, alatta szentgyónási lehetőséggel. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz. A lelkigyakorlatos napokon nem lesz rorate szentmise templomunkban.

- December 15-én, szombaton a Házas csoport végzi a harmadik adventi gyertya meggyújtását.

- December 16-án, (vasárnap) 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi koncertet templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 16-ig jelezzék. A betegek látogatásának ideje: december 19., szerda.

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, forgatható naptár, kalendárium, karácsonyi képeslapok, a karitász által készített gyertyák és naptárak megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

- A Hetény teremben már lehet rendezni a 2019. évi újság előfizetéseket. A Hitvallás egyházmegyei havilap ez év végével megszűnik. Helyette javasoljuk az Adoremus liturgikus könyvet, az Új Ember, valamint a Keresztény Élet hetilapok előfizetését. Az újság előfizetések lemondásának határideje december 16-a.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben