Pünkösdvasárnap

2013. május 18.

- A hosszú hétvégén a csengőspersely adományokat a templombővítésre különítjük el, hálásan KÖSZÖNJÜK az eddigi támogatásokat is.

- Az elmúlt vasárnapi adomány összesen 126.635 Ft volt, melyből a templombővítésre 42.625 Ft-ot, a helyi Karitász javára 25.135 Ft-ot, s csengős-perselybe pedig 58.875 Ft-ot szántak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- Szeretettel hívunk mindenkit május 20-án, Pünkösdhétfőn egyházközségi napunkra, mely 10 órakor ünnepi szentmisével kezdődik, majd első kapavágás az új templom területén. A részletes programot a faliújságon található. Felajánlásokat, süteményeket, italokat, minden segítséget szívesen fogadunk a vasárnapi misék előtt és hétfőn reggel 8 órától.

- Május 25-én, szombaton buszos zarándokútra invitáljuk kedves Testvéreinket, az alsó-ausztriai Sonntagberg, illetve Maria Taferl kegyhelyeire. Az útiköltség 4.000 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet az irodai órákban vagy a szentmisék után.

- Május 31-én, pénteken lesz immár hagyományos zarándoklatunk a kópházi kegytemplomhoz, gyalogosan az esti mise után 18:30-kor indulunk. Azoknak a kedves Híveknek akik nem tudják vállalni a gyalogutat, autóbuszt biztosítunk, ami 20.15-kor indul a Mikoviny u. és Hunyadi u. kereszteződésétől.

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben