Krisztus, a mindenség királya

2018. november 23.

HIRDETÉSEK
 
- Ma országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira. Adományukkal plébániánk karitatív munkáját is támogatjuk. Hálásan köszönjük adományaikat!

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait a Hetény terembe.

- Az idei évben is szeretettel hívom és várom a gyerekeket pásztorjátékra. Az első próba ideje: november 30., péntek, 16:00 óra. Helyszín: Hetény terem.

- November 30-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Advent folyamán minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Szombaton és vasárnap a szokott miserend lesz érvényben. A hajnali szentmisék – az elmúlt évekhez hasonlóan – gyertyafénynél, a Szűzanya adventi antifónával történő köszöntésével kezdődnek.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. December 1-jén, szombaton a Biblia kör végzi az első adventi gyertya meggyújtását.

- A decemberi ökumenikus dicsőítés 1-jén, szombaton délután 16 órától a Baptista gyülekezetben lesz (Sopron, Rákóczi utca 41.). Szeretettel várnak mindenkit.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 16-ig jelezzék. A betegek látogatásának ideje: december 19., szerda.

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben