Krisztus, a mindenség királya

2018. november 23.

HIRDETÉSEK
 
- Ma országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira. Adományukkal plébániánk karitatív munkáját is támogatjuk. Hálásan köszönjük adományaikat!

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait a Hetény terembe.

- Az idei évben is szeretettel hívom és várom a gyerekeket pásztorjátékra. Az első próba ideje: november 30., péntek, 16:00 óra. Helyszín: Hetény terem.

- November 30-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Advent folyamán minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Szombaton és vasárnap a szokott miserend lesz érvényben. A hajnali szentmisék – az elmúlt évekhez hasonlóan – gyertyafénynél, a Szűzanya adventi antifónával történő köszöntésével kezdődnek.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. December 1-jén, szombaton a Biblia kör végzi az első adventi gyertya meggyújtását.

- A decemberi ökumenikus dicsőítés 1-jén, szombaton délután 16 órától a Baptista gyülekezetben lesz (Sopron, Rákóczi utca 41.). Szeretettel várnak mindenkit.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 16-ig jelezzék. A betegek látogatásának ideje: december 19., szerda.

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben