Évközi 33. vasárnap

2018. november 16.

HIRDETÉSEK
 
- Plébániánk Karitász Csoportja tartós élelmiszer gyűjtést tart a rászorulók megsegítésére a mai naptól a jövő vasárnapig (november 18-25-ig). Az élelmiszereket a plébánia hittan termében gyűjtjük hétköznapokon 8:00 és 14:00 óra között, valamint a szentmisék előtt és után.

- A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra történő felkészülés jegyében jövő szombaton (november 24.), az esti szentmise előtt 17 órától szentségimádás lesz templomunkban. Töltsünk egy órát a szentségi Jézussal! Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör jövő szombaton (november 24.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.

- November 25-én, jövő vasárnap, 15:00 órakor a Kórus Spontánusz tart „Amerikai egyesült dallamok” címmel hangversenyt templomunkban. A belépődíj 1.900 Ft., mely a helyszínen megvásárolható.

- Jövő vasárnap országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira. Adományukkal plébániánk karitatív munkáját is támogatjuk.

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben