Évközi 33. vasárnap

2018. november 16.

HIRDETÉSEK
 
- Plébániánk Karitász Csoportja tartós élelmiszer gyűjtést tart a rászorulók megsegítésére a mai naptól a jövő vasárnapig (november 18-25-ig). Az élelmiszereket a plébánia hittan termében gyűjtjük hétköznapokon 8:00 és 14:00 óra között, valamint a szentmisék előtt és után.

- A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra történő felkészülés jegyében jövő szombaton (november 24.), az esti szentmise előtt 17 órától szentségimádás lesz templomunkban. Töltsünk egy órát a szentségi Jézussal! Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör jövő szombaton (november 24.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.

- November 25-én, jövő vasárnap, 15:00 órakor a Kórus Spontánusz tart „Amerikai egyesült dallamok” címmel hangversenyt templomunkban. A belépődíj 1.900 Ft., mely a helyszínen megvásárolható.

- Jövő vasárnap országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira. Adományukkal plébániánk karitatív munkáját is támogatjuk.

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben