Húsvét 7. vasárnapja

2013. május 12.

- Az elmúlt vasárnap 280.760 Ft, melyből a templombővítésre 208.850 Ft gyűlt össze, a Szent Imre templomi elsőáldozási gyűjtéssel együtt. Isten fizesse meg!

- Május 16-án, csütörtökön Nepomuki Szent János kápolnánk búcsúja lesz, egész napos Szentségimádással, a plébánián szokott napirend szerint. Egy-egy szentórára feliratkozni a sekrestyében kitett íven lehet. Ezen a napon a Szent Margit templomban nem lesz semmilyen lelki program.

- Május 16-án csütörtökön 16 órakor a Szent Mihály templomban bérmálási próba lesz.

- A nyolcadik osztályos diákok bérmálkozására május 18-án, szombaton délután 4 órakor a Szent Mihály templomban kerül sor. Imádkozzunk értük!

- Szeretettel hívunk mindenkit május 20-án, Pünköshétfőn egyházközségi napunkra, mely 10 órakor ünnepi szentmisével kezdődik, majd első kapavágás az új templom területén. A részletes programot a faliújságon található. Felajánlásokat, süteményeket, italokat, minden segítséget szívesen fogadunk.
- Május 25-én, szombaton buszos zarándokútra invitáljuk kedves Testvéreinket, az alsó-ausztriai Sonntagberg, illetve Maria Taferl kegyhelyeire. Az útiköltség 4.000 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet az irodai órákban vagy a szentmisék után.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben