Húsvét 6. vasárnapja

2013. május 5.

- Szeretettel köszöntjük május első vasárnapján az Édesanyákat, nagymamákat, dédmamákat! Isten éltesse Mindannyiukat!

- Az elmúlt vasárnap a papnevelés céljaira 60.160 Ft, a templombővítésre pedig 18.120 Ft gyűlt össze. Ma a hónap első vasárnapján a rászoruló családoknak, a helyi Karitász javára gyűjtünk. Isten fizesse meg!

- A nyolcadik osztályos diákok bérmálkozására május 18-án, szombaton délután 4 órakor a Szent Mihály templomban kerül sor. Imádkozzunk értük!

- Szeretettel hívunk mindenkit május 20-án, Pünköshétfőn egyházközségi napunkra, mely 10 órakor ünnepi szentmisével kezdődik, majd első kapavágás az új templom területén, gyermekműsor; Brenner József atyával beszélgetés a templomban; "Család mint érték" előadás a verandán; Vass Albert est a templomban; ezen kívül játszóház, jazz koncert, táncelőadás színesíti a programot. Felajánlásokat, süteményeket, italokat, minden segítséget szívesen fogadunk.

- Május 25-én, szombaton buszos zarándokútra invitáljuk kedves Testvéreinket, az alsó-ausztriai Sonntagberg, illetve Maria Taferl kegyhelyeire. Az útiköltség 4.000 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet az irodai órákban vagy a szentmisék után.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben