Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

2013. április 6.

- Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik a nagyheti szertartások előkészítésében, a csodaszép húsvéti liturgia végzésében segítségünkre voltak!

- Ezen a hétvégén első vasárnapi gyűjtésünk adományait helyi Karitász csoportunk céljaira, a rászorulók megsegítésére különítjük el.

- Hétfőn, április 8-án reggel 7 órakor ünnepeljük meg a nagyhét miatt elmaradt szép liturgiát, Gyümölcsoltó Boldogasszonyt, vagyis az Angyali Üdvözlet hírüladását.

- Pénteken, április 12-én egész napos szentségimádásunkra hívjuk Testvéreinket a megszokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis újabb előadása, melynek témája: „Hiszek egy Istenben III. - A Három Személyű Egy Istenbe vetett hit”.

- Már előre hirdetjük a kedves Híveknek, hogy április 21-én, Jó Pásztor vasárnapján a 11 órás szentmisén Horváth Imre, soproni Városplébános lesz a vendégünk. Mint templomépítő atya, tanúságot tesz a mesterházi templom felépítéséről, valamint beszél az előtte álló nagy feladatról, a Szent Mihály templom felújításáról.

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, Alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A tavalyi 1% összege 706.339 Ft volt. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

A Feltámadott Krisztus kegyelmét és irgalmasságát kívánjuk Testvéreinknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben