Úrnapja

2018. június 1.

HIRDETÉSEK

- Úrnapja van: „teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki templomon belül vagy azon kívül végzett szentséges körmeneten, elsősorban az úrnapi körmeneten áhítattal részt vesz.” „Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki Jézus Szentséges Szívének ünnepén, június 8-án nyilvánosan elimádkozza az Urunk Jézus! Az emberi nem Megváltója… kezdetű engesztelő imádságot.”

- Az idei tanév utolsó mocorgók szentmiséje június 9-én, jövő szombaton, 16:00 órakor lesz. A Szt. Margit Óvoda ekkor tartja tanév végi Te Deumát.

- Az iskolások részére a tanév végi Te Deumot június 17-én, vasárnap, a 9:30 órai szentmisében tartjuk. Szeretettel hívom és várom a gyerekeket, családjaikat hitoktatóikat és tanáraikat a közös hálaadó szentmisére!

- Június 10-én kerül megrendezésre „Adj örömmel!” felkiáltással Győrben a Böjte Csaba OFM gyermekotthonait támogató szeretetnap. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Június 19-én (kedd) ministránsaink és hittanosaink részére egész napos kirándulást szervez plébániánk Celldömölkre és a Ság hegyre. Indulás 8:10-kor, érkezés 19:50-kor. Plébános atya szívesen ad felvilágosítást a részletekről. Részvételi díj: 3.500 Ft./fő (útiköltség, belépők).

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben