Húsvétvasárnap

2013. március 31.

- Húsvétvasárnappal kezdődik a nyári időszámítás, az óráinkat előre kell átállítani, 2-ről 3 órára. A fél 10-es mise a körmenet miatt elmarad! Húsvéthétfőn 3 délelőtti szentmisére várjuk Testvéreinket 8.00, 9.30, 11.00- kor, délután 17 órakor nem lesz szentmise!

- Április 5-én elsőpéntek, napközben látogatom beteg és idős Testvéreinket. A szentmise előtt egy órával a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz, alatta gyónási lehetőség.

- A plébániai iroda az ünnepek után szerda délutántól a megszokott időpontokban várja a kedves Testvéreket! Az irodai órák mellett a szentmisék után is van lehetőség szentmise szándék kérésére, egyházi hozzájárulás befizetésére.

- Következő vasárnap az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk, ha szentgyónás és áldozás után a Szentatya szándékára imádkozunk.

- Jövő vasárnaptól, április 7-től már a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában lesz az 5 órás szentmise! Mindenkit hívunk szeretettel!


Egyházközségünk minden tagjának és családjának áldott Húsvétot, a feltámadás örömét kívánjuk!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben