Húsvét 4. vasárnapja

2018. április 20.

HIRDETÉSEK

- Ma, Jó Pásztor vasárnapján papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés céljaira, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk. Isten fizesse meg adományaikat!

- Április 24-én, kedden, a 18:00 órakor kezdődő ünnepi koncelebrált szentmise keretében lesz a Szent György templom búcsúja. A szentmise főcelebránsa Bellovics Gábor SJ atya lesz, aki a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlevőket. Szeretettel várnak mindnyájunkat!

- Április 27-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Április 28-án, szombaton 9:00 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, valamint a szentgyónásuk után elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek szentgyónása után a hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.

- Április 29-én elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébánia Hetény termébe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Felhívjuk a kedves Testvérek szíves figyelmét arra, hogy e napon (április 29.) templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!

- Május 7-én, hétfőn, 18:00 órakor film vetítésre hívom az érdeklődőket a Hetény terembe. A film témája: Bíbor és fekete.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A Hetény teremben lehetőség van hűtőmágnes és kulcstartó megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére.

Jó Pásztor vasárnapján a lelkipásztor atyai szeretetével imádkozom egyházközségünk minden tagjáért: Marics István plébános


Vissza...

2018. május 18.
Pünkösdvasárnap
Ferenc pápa rendelkezése nyomán 2018. március 3-án elrendelte a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja kötelező emléknapját, melyet ezután mindig a pünkösdhétfőn ünneplünk.
Bővebben
2018. május 18.
Liturgikus naptár
Május 31-én, csütörtökön szentségimádási nap lesz templomunkban, 17:00 órától pedig a hagyományos gyalogos zarándoklatra indulunk Kópházára. Minden testvérünket szeretettel hívjuk!
Bővebben
2018. május 18.
Evangélium
"Áraszd ránk Lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét." Zsolt 103
Bővebben