Húsvét 4. vasárnapja

2018. április 20.

HIRDETÉSEK

- Ma, Jó Pásztor vasárnapján papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés céljaira, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk. Isten fizesse meg adományaikat!

- Április 24-én, kedden, a 18:00 órakor kezdődő ünnepi koncelebrált szentmise keretében lesz a Szent György templom búcsúja. A szentmise főcelebránsa Bellovics Gábor SJ atya lesz, aki a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlevőket. Szeretettel várnak mindnyájunkat!

- Április 27-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Április 28-án, szombaton 9:00 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, valamint a szentgyónásuk után elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek szentgyónása után a hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.

- Április 29-én elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébánia Hetény termébe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Felhívjuk a kedves Testvérek szíves figyelmét arra, hogy e napon (április 29.) templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!

- Május 7-én, hétfőn, 18:00 órakor film vetítésre hívom az érdeklődőket a Hetény terembe. A film témája: Bíbor és fekete.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A Hetény teremben lehetőség van hűtőmágnes és kulcstartó megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére.

Jó Pásztor vasárnapján a lelkipásztor atyai szeretetével imádkozom egyházközségünk minden tagjáért: Marics István plébános


Vissza...

2018. október 12.
Évközi 28. vasárnap
Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítok. Azok jelentkezését várom, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában.
Bővebben
2018. október 12.
Liturgikus naptár
Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 24.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2018-as évben. Október 31-től 2019. márciusáig pedig itt a plébániatemplomban, a szokott időben.
Bővebben
2018. október 12.
Evangélium
"Áraszd ránk irgalmadat, Urunk, * hogy mindenkor ujjongjunk!" Zsolt 89
Bővebben