Nagyböjt 5. vasárnapja

2013. március 15.

- Az elmúlt hétvégén a Szentföld javára 28.500 Ft, a templombővítésre pedig 36.140 Ft adomány gyűlt össze. A tartós-élelmiszer gyűjtés keretében nagyon sok élelmet hoztak a kedves Hívek, melyeket hálás szívvel köszönünk a rászorulók nevében is!

- A mai vasárnapon mindhárom délelőtti szentmisét Varga Ottó őrségi esperes-plébános, a bajánsenyei templom építője celebrálja, a perselyadományaikat Szent Margit templomunk bővítésére különítjük el.

- Jövő héten Szent József hetét ünnepeljük, ennek kapcsán a soproni templomokban egész napos szentségimádás lesz. A részletes programot és a különböző templomok szentségimádási rendjét a hirdetőtáblán olvashatják.

- Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Kocsi György atya, a veszprémi szeminárium prefektusa, Zamárdi plébánosa tartja március 21-22-23-án az esti szentmisék keretében.

- Március 22-én, pénteken a Keresztutat a Házaskör, a Családcsoport és Kocsi György lelkigyakorlatos atya vezeti, majd este 19 órakor kezdődik a városi keresztút a Szent György templomban, az útvonalat a hirdetőtáblán olvashatják. Szeretettel hívjuk minden kedves Testvérünket!



Imádkozzunk új Egyházfőnkért, Ferenc pápáért!
Adjon az Úr elég testi-lelki erőt számára, hogy nagy elődei, különösen is
Benedek pápa után tovább kormányozhassa az Egyház, azaz Krisztus hajóját!
Assisi nagy szentje segítse útja folyamán, hogy újjáépítse, megújítsa Krisztus Egyházát!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben