Nagyböjt 4. vasárnapja

2013. március 8.

- Az elmúlt vasárnap rászoruló Testvéreink javára 21.245 Ft-ot és 1 db Erzsébet- utalványt adományoztak. A tartós-élelmiszer gyűjtés keretében is nagyon sok élelmet
hoztak a kedves Hívek: hálásan köszönjük a rászorulók nevében is minden kedves Testvérünk jószándékú adományát!

- Ezen a vasárnapon a szentföldi templomok és kegyhelyek javára, a következő hétvégén pedig saját templomépítési szándékunkra gyűjtünk. A templombővítésre, az építkezés mielőbbi
megkezdésére szánt adományokat csekken vagy banki átutalással is eljuttathatják hozzánk. Köszönjük támogatásukat!

- A jövő vasárnapi 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Varga Ottó őrségi esperes-plébános, a bajánsenyei templom építője celebrálja.
A jövő hétvégén lesz a győri Könnyező Szűzanyakegykép búcsúja. Részletes programját a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Kocsi György atya, a veszprémi szeminárium prefektusa, teológiai tanára, Zamárdi plébánosa tartja, a Virágvasárnapot megelőző 3 napon, március 21-22-23-án az esti szentmise keretében. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Hittanos gyermekeink húsvéti gyóntatására a hittanórák keretében, e hét csütörtökén, március 14-én kerül sor. Híveinknek pedig az esti szentmisék előtt fél órával illetve a vasárnapi 5 órás mise alatt lehetőséget biztosítunk a húsvéti szentgyónás elvégzésére.

- Jövő pénteken, március 15-én Nemzeti Ünnepünkön a plébániai iroda zárva tart. Este 17.15-kor a keresztutat az Egyházközségi Képviselőtestület és a Templomépítő Csoport vezeti. Jöjjünk el minél többen, imádkozzunk édes Hazánkért és az egész Anyaszentegyházért!



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben