Nagyböjt 3. vasárnapja

2013. március 3.

- Az elmúlt hétvégén 39.400 Ft gyűlt össze a templombővítés javára, továbbá 87.425 Ft-ot adományoztak a katolikus iskolák javára, melyet az Egyházmegyei Hivatal felé továbbítottunk. A mai
napon a helyi Karitász javára fogadunk adományokat, s a jövő hétvégén a Szentföld javára lesz országos gyűjtés. Isten fizesse meg felajánlásaikat!

- Március 8-án, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket, egy-egy szentórára jelentkezhetnek a sekrestyében kitett íven. A 16.45-kor kezdődő Rózsafüzér és
Szentségeltétel után 17.15-kor a Rózsafüzér Társulat férfi tagjai és a helyi Karitász Csoport vezetésével keresztutat járunk.

- Ugyancsak pénteken 19 órakor folytatódik a Felnőtt Katekézis előadássorozat a Szent Imre templomban. Az előadás témája: Hiszek az egy Istenben II. - A hit Istene és a filozófusok Istene. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

- A nagyböjti időben az esti szentmisék előtt fél órával illetve a vasárnapi 5 órás mise alatt lehetőséget biztosítunk a kedves Hívek számára a húsvéti szentgyónás elvégzésére.

- Kérjük, aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója még Húsvét előtt részesüljön a bűnbocsánat szentségében, jelezze a plébánián.

- Már előre hívjuk a kedves Testvéreket március 21-22-23-án plébániánkra, Kocsi György zamárdi plébános atya vezetésével nagyböjti lelkigyakorlatra. Részletes információkat a jövő héttől
olvashatnak.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldástt és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben