Nagyböjt 2. vasárnapja

2013. február 24.

- Az elmúlt hétvégén 144.080 Ft és 10 Euro adomány gyűlt össze, melyet teljes egészében a templomépítésre különítettünk el. Isten fizesse meg felajánlásaikat!

- A mai vasárnapon országos gyűjtés van a katolikus iskolák javára, március 3-án pedig a helyi Karitász javára fogadunk adományokat.

- Holnap este február 25-én, 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink Szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik Szülő, Gondviselő megjelenésére számítunk!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom beteg Testvéreinket. Kérjük, aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója még Húsvét előtt részesüljön a bűnbocsánat szentségében, jelezze a
plébánián
. A szentmise előtt egy órával rózsafüzér imádság, alatta gyónási lehetőség, majd keresztút.

- Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Köszönjük a Julianeum Énekkar és a Katekumen Csoport közreműködését! A következő pénteken, március 1-én a Rózsafüzér Társulat asszonyai és Imaapostol Csoportunk tartja a keresztutat.

- A nagyböjti időben az esti szentmisék előtt fél órával illetve a vasárnapi 5 órás mise alatt lehetőséget biztosítunk a kedves Hívek számára a húsvéti szentgyónás elvégzésére.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben