Évközi 5. vasárnap

2018. február 2.

HIRDETÉSEK
- Hálás köszönetemet fejezem ki a kedves Testvérek nagylelkű adományaiért (132.740 Ft.), melyből a hajléktalanok és rászorulók részére tudtunk meleg ételt osztani.

- Katekumen testvéreinket szeretettel hívom és várom február 7-én, szerdán 19 órára a plébániára!

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 10-én a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk; részletek a hirdetőtáblákon olvashatók.

- Február 14-én, szerdán este fél 7 órára az elsőáldozás, 7 órára pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Február 16-án, pénteken az esti szentmise keretében kiszolgáltatom a Betegek Kenetét. Az Egyházi Törvénykönyv előírásai szerint az veheti fel a szent kenetet, „akinek az élete öregség vagy betegség miatt veszélybe került”. Kérem, hogy aki szeretné felvenni a szent kenetet, a sekrestyében szíveskedjék feliratkozni. Kérem, hívják fel családtagjaik, ismerőseik figyelmét a szent kenet felvételének lehetőségére.

- A Hetény teremben lehetőség van hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

- A plébánia irodája február 7-9-ig (szerda-péntek) zárva tart. Február 12-től a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben