Évközi 4. vasárnap

2018. január 26.

HIRDETÉSEK
- Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Február 2-án, pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Pénteken, az esti szentmise után kezdődik a felnőttek részére hirdetett Bibliaóra a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket.

- Szombaton Szt. Balázs püspök és vértanú ünnepén mindkét szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Ebben az évben is folytatódik városunkban a hajléktalanok és rászorulók részére történő ételosztás. Plébániánk február 3-án lesz házigazdája ennek a jótékonysági rendezvénynek, ahol kb. 110-120 fő rászoruló részére osztunk az elmúlt évekhez hasonlóan meleg ételt. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a bejáratnál elhelyezett állóperselybe tegyék az erre a célra szánt adományaikat, amit előre is hálásan köszönünk!

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- A Hetény teremben lehetőség van hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

- A plébánia irodája február 7-9-ig (szerda-péntek) zárva tart. Február 12-től a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben