Évközi 3. vasárnap

2018. január 19.

HIRDETÉSEK
- Sopronban holnap kezdődik az imahét a keresztények egységéért. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatók. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki a keresztények egységéért tartott imahét néhány imádságos összejövetelén és e hét záró szertartásán részt vesz.

- Az újévtől kezdve minden hónap utolsó péntekjén plébániánk elhunytjaiért és az Altemplomunkban eltemetettekért végezzük a szentmisét. Így január 26-án, pénteken a szentmise értük lesz.

- Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Ebben az évben is folytatódik városunkban a hajléktalanok és rászorulók részére történő ételosztás. Plébániánk február 3-án lesz házigazdája ennek a jótékonysági rendezvénynek, ahol kb. 110-120 fő rászoruló részére osztunk az elmúlt évekhez hasonlóan meleg ételt. Ennek költsége becslésünk alapján kb. 100-120 e. forint körül lesz. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a bejáratnál elhelyezett állóperselybe tegyék az erre a célra szánt adományaikat, amit előre is hálásan köszönünk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják a kedves Hívek. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének és fejlesztésének öröme! Köszönjük a felajánlásokat!

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- Barna Gábor egyetemi tanár szerkesztésében megjelent néhai Hetény János Számvetésem című könyve, mely korlátozott példányszámban 2.500 Ft-os áron a Hetény teremben megvásárolható.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben