Nagyböjt 1. vasárnapja

2013. február 15.

- A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el. A szentmisék végén meghamvazkodhatnak, akik hamvazószerdán nem tudtak eljönni.
A 11 órás szentmisén Horváth László atya tesz tanúságot templomépítő tapasztalatairól. A 17 órakor kezdődő szentmisében pedig sor kerül a betegek szentségének kiszolgáltatására.

- Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Részletek egészen Nagypéntekig a hirdetőtáblán olvashatók. Megköszönjük a Bibliakör illetve a Szent Margit Engesztelő Imacsoport közreműködését, s egyben felkérjük Julianeum Énekkarunkat és a Katekumen Csoportot a következő alkalomra, február 22-re. Ezen a napon Szentatyánkért, Benedek pápánkért imádkozzunk igaz szeretettel és nagy-nagy tisztelettel!

- Február 18-án, hétfőn este 6 órára várjuk a plébániára a Képviselőtestületünk tagjait, a zárszámadás és a költségvetés részletes megvitatására!

- Február 25-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére számítunk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. Köszönjük felajánlásaikat!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben