Évközi 5. vasárnap

2013. február 10.

- Az elmúlt vasárnap az első vasárnapi gyűjtés keretében 63.325 Ft adomány gyűlt össze a helyi Karitász javára. Hálásan köszönjük mindazok önzetlen és nagylelkű segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak és közreműködtek a meleg étel osztásában rászorulóink javára.

- A jövő vasárnap a 11 órás szentmisén vendégünk lesz Horváth László atya kórházlelkész, a soproni Bencés Templom igazgatója. A hétvége teljes perselybevételét templomunk bővítésének céljára különítjük el. A 17.00-kor kezdődő szentmise keretében kerül sor a betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük, akik szeretnék felvenni e szentséget, jelezzék a sekrestyében kitett íven.

- A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez időszak a húsvét előtti negyven napos előkészületi, bűnbánati időszak, Jézus Krisztus feltámadásának ünnepére való felkészülés, a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés és a lemondás révén. A böjti fegyelemről és a teljes búcsú elnyeréséről a faliújságon olvashatnak.

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. Köszönjük felajánlásaikat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben