Advent 2. vasárnap

2017. december 8.

HIRDETÉSEK
 
- Adventben, a hajnali szentmisék után reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését kérjük és várjuk.

- December 16-án, szombaton a Biblia kör gyújtja meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún.

- A bejelentett időseket és betegeket december 15-én, pénteken gyóntatom és áldoztatom otthonukban.

- December 14-én, csütörtökön, 18:00 órakor az Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épületében (Erzsébet u. 9.) „Elindult Mária karácsony éjszakáján” címmel adventi-karácsonyi koncert lesz, melyre szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy december 16-án lesz a 2017-es év utolsó „mocorgók miséje”. 2018-ban pedig az első szentmiséjük január 6-án, 16 órakor kezdődik.

- December 17-én, jövő vasárnap, 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi koncertet templomunkban. Mindenkit nagy szeretettel hívunk és várunk!

- Templomunkban karácsonyi gyóntatás lesz december 21-én, csütörtökön, 18:00-20:00 óráig.

- Plébániánk Karitász Csoportja tartós élelmiszer gyűjtést szervez a rászorulók megsegítésére hétfőtől-péntekig (december 11-15-ig). Az élelmiszereket a plébánián gyűjtjük naponta 8:00 és 14:00 óra között.

- Szíves tájékoztatásként jelzem, hogy templomunk karzatán 6 db fejhallgató szolgálja a nehezen- és nagyothalló testvéreink teljes értékű belekapcsolódását a szentmisék liturgiájába. A fejhallgatók használata különösebb műszaki érzéket nem követel. Kérem, hogy csak a hallásukban sérültek használják a segédeszközöket!

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék december 15-ig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- A Hetény teremben lehetőség van egylapos falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint lehetőség van az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2018. április 20.
Húsvét 4. vasárnapja
Április 29-én elsőáldozás lesz templomunkban. Felhívjuk a kedves Testvérek szíves figyelmét arra, hogy e napon templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!
Bővebben
2018. április 20.
Liturgikus naptár
Április 27-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2018. április 20.
Evangélium
"A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé." Zsolt 117
Bővebben