Évközi 33. vasárnap

2017. november 17.

HIRDETÉSEK
 
- Ma a Karitász tart országos gyűjtést. A perselyadományunkkal az ő munkájukat támogatjuk.

- A katekumen csoport tagjait november 22-én, szerdán szeretettel várom a felkészítő tanfolyamunkra.

- November 25-én, szombaton, az esti szentmise előtt 17-18 óráig szentségimádás lesz templomunkban. Ezzel belekapcsolódunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra történő országos szentségimádásba. A kezdeményezés célja, hogy egy időben 20.000 személy vegyen részt ugyanabban a liturgikus cselekményben. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- November 26-án, jövő vasárnap, Krisztus Király ünnepén, a 11 órás szentmisében a Julianeum Énekkar működik közre.

- Már most jelzem, hogy december 1-3-ig (péntek, szombat, vasárnap) adventi lelkigyakorlat lesz templomunkban, Dr. Pápai Lajos püspök úr vezetésével. Pénteken és szombaton a 18 órakor, vasárnap pedig a 11 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A pénteki és szombati szentmisék előtt 17 órától szentségimádás lesz, alatta szentgyónási lehetőséggel. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz.

- A Hetény teremben lehetőség van egylapos falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására. Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni és a 2018-as évre szentmisét előjegyeztetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben