Évközi 3. vasárnap

2013. január 27.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik bármilyen módon is hozzájárultak búcsúünnepünk megünnepléséhez!

- Az elmúlt vasárnap perselyadománya 184.975 Ft és 5 euro volt, melyet teljes egészében a templomépítés javára különítettünk el. Püspök Atya engedélyével továbbra is minden hónap
harmadik vasárnapján erre a célra gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezűen adományaikat!

- Február 1-én, pénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája.

- Február 2-án, szombaton Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A szentmiséken gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért.
Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát!

- Február 3-án, az évközi 4. vasárnapon a szentmisék végén Balázsáldást adunk.

- Első vasárnapi gyűjtésünket a helyi Karitász csoportunk céljaira ajánljuk fel. Köszönetet mondunk minden kedves testvérünknek, akik adományaikkal lehetővé tették, hogy 2o12. karácsonyára
élelmiszer utalvánnyal segítsünk 4 családot és 5 egyedülálló, csekély jövedelemből élő testvérünket összesen 70 ezer Ft értékben. Most szélesebb körben kívánja tőlünk a szeretetadományt az Úr Jézus.
Sopron város minden egyházközsége sorában, mi is részt veszünk - jövő szombaton, február 9-én - meleg étel kiosztásában a rászorulóknak a soproni Esélyegyenlőségi Irodából, a Kristály üzletház
földszintjén. Az anyagi háttér mellett egyházközségünk karitatív feladata a szervezési munka is. Ehhez kérjük szíves támogatásotokat, önkéntes segítők jelentkezését várjuk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig:
19112941-1-08. Köszönjük felajánlásaikat!
Hálásan köszönjük azoknak is, akik adományaikkal, szentmise-szándék kérésével, vagy az egyházi hozzájárulás rendezésével segítik plébániánk
közösségének zavartalan működését, a templombővítés mielőbbi elkezdését!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben