Évközi 26. vasárnap

2017. szeptember 29.

HIRDETÉSEK
 
- Ma, 18:00 órakor – a Lőveri Esték programsorozat keretében – Serbin Pavel és Krepak Avgust gordonkaművészek közreműködésével színvonalasnak ígérkező régi-zenei koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a rózsafüzért, amelyekre – különösen is október hónapban – szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra október 6-án, pénteken 18:30 órakor kezdődik a Hetény teremben. Szeretettel hívom és várom az érdeklődőket!

- Október 9-én, hétfőn 18 órára az elsőáldozók, 18:30-ra a bérmálkozók előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére számítok.

- A fiatalok és felnőttek részére hirdetett katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára.

- Az örökimádók továbbra is várják mindazokat, akik szentségimádási órát tudnak biztosítani az Örökimádás Kápolnában akár nappali akár éjszakai órában.

- Altemplomunkban urnafülkék válthatók 25, ill. 10 évre. Részletes információt plébániánk irodájában kérhetnek.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2018. január 19.
Évközi 3. vasárnap
Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.
Bővebben
2018. január 19.
Liturgikus naptár
Az újévtől kezdve minden hónap utolsó péntekjén plébániánk elhunytjaiért és az Altemplomunkban eltemetettekért végezzük a szentmisét. Így január 26-án, pénteken a szentmise értük lesz.
Bővebben
2018. január 19.
Evangélium
"Utaidat mutasd meg nékem, én Uram, Istene!" Zsolt 24
Bővebben