Évközi 26. vasárnap

2017. szeptember 29.

HIRDETÉSEK
 
- Ma, 18:00 órakor – a Lőveri Esték programsorozat keretében – Serbin Pavel és Krepak Avgust gordonkaművészek közreműködésével színvonalasnak ígérkező régi-zenei koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a rózsafüzért, amelyekre – különösen is október hónapban – szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra október 6-án, pénteken 18:30 órakor kezdődik a Hetény teremben. Szeretettel hívom és várom az érdeklődőket!

- Október 9-én, hétfőn 18 órára az elsőáldozók, 18:30-ra a bérmálkozók előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére számítok.

- A fiatalok és felnőttek részére hirdetett katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára.

- Az örökimádók továbbra is várják mindazokat, akik szentségimádási órát tudnak biztosítani az Örökimádás Kápolnában akár nappali akár éjszakai órában.

- Altemplomunkban urnafülkék válthatók 25, ill. 10 évre. Részletes információt plébániánk irodájában kérhetnek.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2018. július 13.
Évközi 15. vasárnap
Szeptember 1-jén 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni az irodánkban lehet.
Bővebben
2018. július 13.
Liturgikus naptár
Július 16-án (hétfő), 18:00 órakor lesz a bánfalvi kármelita templom búcsúja, melyre szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat. A hagyomány szerint gyalogosan zarándokolunk; indulás a plébánia udvarról 16:30 órakor.
Bővebben
2018. július 13.
Evangélium
"Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!" Zsolt 84
Bővebben