Úrnapja

2017. június 16.

HIRDETÉSEK

- Köszönetet mondok mindazoknak, akik a Templomok Éjszakája programsorozat megszervezésében és lebonyolításában segítségemre voltak! Külön megköszönöm a templomot és a kápolnát bemutatóknak a gondos és precíz felkészülést és bemutatást, a Julianeum Énekkar, valamint a hangszeres kísérőink és szóló énekeseink méltó felkészülését és szép szereplését is! Köszönöm a kedves Hívek nagylelkűségét, a finom süteményeket és szendvicseket, melyekkel az énekeseket és zenészeket vendégül láthattuk! Isten fizesse meg jóságukat! Hálás szívvel megköszönöm azt is, hogy ilyen sokan meghallották és elfogadták a hívó szót programjainkra! :-)

- Június 24-én, jövő szombaton a Bécsi úti Keresztelő Szt. János templom búcsúja lesz. Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise. A Bécsi úti templomban bemutatott szentmisét † dr. Hetény János atyáért ajánljuk fel.

- Június 27-én (kedd), 7:30 órakor autóbusz indul a Pap rétről Győrbe, a Szent László napi ünnepi szentmisére. Jelentkezni a Szt. György Plébánián lehet június 19-ig; részvételi díj: 2.000 Ft/fő.

- A bérmálási fotók elkészültek, átvenni hivatali időben a plébánia irodájában lehet.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- Előre jelezzük, hogy plébániánk irodája július 3-14-ig zárva tart.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben