Szentháromság vasárnapja

2017. június 9.

HIRDETÉSEK

- Június 17-én, szombaton 10 órakor papszentelés lesz a győri Bencés templomban, melynek keretében püspök atya áldozópappá szenteli Magyaros László szomódi származású diakónust. Imádkozzunk érte!

- Jövő vasárnap Úrnapja lesz. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét a virághintésben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! Szeretettel fogadunk a kedves Hívektől virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hét folyamán a hittanterembe. Június 17-én, szombaton délután zöldgally-gyűjtéshez várjuk férfiak jelentkezését. Indulás a Haranglábtól 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Június 18-án, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez. Jövő vasárnap (június 18.) templomunkban két szentmise lesz: 8 és 11 órakor!

- Június 27-én (kedd), 7:30 órakor autóbusz indul a Pap rétről Győrbe, a Szent László napi ünnepi szentmisére. Jelentkezni a Szt. György Plébánián lehet június 19-ig; részvételi díj: 2.000 Ft /fő.

- Június 29-én buszos zarándoklatot és lelki napot szervezünk Mariazellbe. Zarándoklatunk a Mária-kegyhelyen bemutatott ünnepi szentmisében egyesül plébániánk gyalogos zarándoklatával, akik szintén ezen a napon, az esti órákban érkeznek meg Mariazellbe. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában, valamint itt, a sekrestyében lehet június 16-ig.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben