Szentháromság vasárnapja

2017. június 9.

HIRDETÉSEK

- Június 17-én, szombaton 10 órakor papszentelés lesz a győri Bencés templomban, melynek keretében püspök atya áldozópappá szenteli Magyaros László szomódi származású diakónust. Imádkozzunk érte!

- Jövő vasárnap Úrnapja lesz. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét a virághintésben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! Szeretettel fogadunk a kedves Hívektől virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hét folyamán a hittanterembe. Június 17-én, szombaton délután zöldgally-gyűjtéshez várjuk férfiak jelentkezését. Indulás a Haranglábtól 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Június 18-án, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez. Jövő vasárnap (június 18.) templomunkban két szentmise lesz: 8 és 11 órakor!

- Június 27-én (kedd), 7:30 órakor autóbusz indul a Pap rétről Győrbe, a Szent László napi ünnepi szentmisére. Jelentkezni a Szt. György Plébánián lehet június 19-ig; részvételi díj: 2.000 Ft /fő.

- Június 29-én buszos zarándoklatot és lelki napot szervezünk Mariazellbe. Zarándoklatunk a Mária-kegyhelyen bemutatott ünnepi szentmisében egyesül plébániánk gyalogos zarándoklatával, akik szintén ezen a napon, az esti órákban érkeznek meg Mariazellbe. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában, valamint itt, a sekrestyében lehet június 16-ig.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2017. augusztus 18.
Szent István király ünnepe
Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, amelyek nyitott szívvel várják érdeklődők és új tagok jelentkezését!
Bővebben
2017. augusztus 18.
Liturgikus naptár
Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában lehet.
Bővebben
2017. augusztus 18.
Evangélium
"Légy áldott, Szent István király!" Zsolt 65
Bővebben