Húsvét 5. vasárnapja

2017. május 12.

HIRDETÉSEK

- A hétköznapi és a szombat esti szentmisék előtt negyed órával Májusi litániát végzünk.

- A Villa sori Nepomuki Szent János kápolna búcsúnapja május 16., kedd. Este 6 órakor ünnepi koncelebrált szentmisét tartunk. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető kápolnánkban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Május 20-án 9 órakor tartjuk az elsőáldozók gyóntatását és próbáját. A gyermekek szentgyónása után a hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.

- Május 21-én elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik. Felhívom a kedves Testvérek figyelmét arra, hogy e napon (május 21.) templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!

- Május 31-én a hagyományos gyalogos kópházi zarándoklatunkat tartjuk. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves Testvérünket. Részleteket a faliújságon olvashatnak. Várjuk azok jelentkezését a sekrestyében, akik visszafelé tudnának személyszállítást vállalni saját gépkocsijukkal.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben