Advent 1. vasárnapja

2012. december 2.

- Köszönjük azoknak a Testvéreknek a segítségét, akik részt vettek a plébánia és templom körüli kertrendezésben, takarításában!

- Az elmúlt hétvégi gyűjtés eredményeként összesen 154.400 Ft gyűlt össze a templomépítés javára. Isten fizesse meg!

- Ma, december első vasárnapján az állópersely bevételét Karitász csoportunk céljaira, Egyházközségünk rászorulói megsegítésére fordítjuk.

- Holnaptól, december 3-tól kezdve a hét minden hétköznapján szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket a 6.15-kor kezdődő hajnali szentmisékre, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és
diákokat a verandán. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk, feliratkozni a sekrestyében lehet!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 16-ig, két héten belül jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Biblia- kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten
december 8-án a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- Advent 3. hétvégéjére karácsony örömére felkészítő lelki napokat tervezünk színes programokkal. A mocorgók miséje ezen a hétvégén 1 órával korábban, délután 3 órakor kezdődik. A program része lesz
többek között adventi elmélyülés, ünnepi szentmise, gyónási lehetőség, vasárnap pedig a Julianeum énekkarunk adventi-karácsonyi hangversenye.

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben