Nagyböjt 2. vasárnapja

2017. március 10.

HIRDETÉSEK

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Jövő pénteken a Plébániai Tanácsadó Testület tagjai vezetik a keresztúti ájtatosságot.

- A Győri Könnyező Szűz Mária búcsúja március 17-18-19-én lesz. Március 17-én a papság zarándoklata lesz. A 11:00 órakor kezdődő ünnepi szentmise főcelebránsa és szónoka Böcskei László nagyváradi megyéspüspök úr lesz.

- Az idősek és betegek húsvéti gyóntatása és áldoztatása március 30-án lesz.

- Leendő önkéntes karitászosoknak tanfolyamokat hirdetnek március 17-től Szombathelyen, március 18-án Veszprémben, március 24-én Jánosházán és a nyári tábor Domaszéken augusztus 6-11. tart. A közösségi szolgálatba is beszámítható a tanfolyam órái. Szeretettel várják a lelkes fiatalok jelentkezését. :-) Jelentkezni és részletes információt kérni a plébánián hétköznap 8-14 óráig, illetve 20/484-56-66-os mobilszámon lehet.

- Az idei évtől lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását. Mivel ebben az esetben figyelmünket könnyebben elkerülheti a személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezés, kérjük, ennek lehetőségeiről tájékozódjanak a kihelyezett szórólapokról, valamint a www.johelyrekerul.hu honlapon. Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt nulla forint (pl. családi adókedvezmény miatt), mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. Hálásan köszönjük támogatásukat!

- Március 15-én, szerdán, Nemzeti ünnepünkön a plébánián nem lesz hivatali nyitva tartás.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánom!


Vissza...

2017. augusztus 18.
Szent István király ünnepe
Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, amelyek nyitott szívvel várják érdeklődők és új tagok jelentkezését!
Bővebben
2017. augusztus 18.
Liturgikus naptár
Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában lehet.
Bővebben
2017. augusztus 18.
Evangélium
"Légy áldott, Szent István király!" Zsolt 65
Bővebben