Évközi 32. vasárnap

2012. november 11.

- Az elmúlt vasárnapon a helyi Karitász javára 24.340 Ft adomány gyűlt össze. Isten fizesse meg!
Az Országos Karitász gyűjtést templomunkban a jövő héten, Szent Erzsébet ünnepe kapcsán tartjuk.
Ebben a hónapban egy hetet „tolódik” a templomépítő- vasárnapi gyűjtés. Benkovich Ferenc atya, a győri Szentlélek templom plébánosa
is 25-én érkezik hozzánk: ez a nap jelenlegi templomunk felszentelésének ünnepe is egyben!

- A vasárnap 5 órás szentmisék keretében (melyek a hidegre való tekintettel 2013. márciusáig a Szent Margit templomban lesznek) hétről hétre szentbeszédet, elmélkedést hallhatunk a hitről. Mindenkit várunk szeretettel!

- Még lehet ez év decemberére is kérni szentmise intenciót. Advent idején minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben. Köszönjük azoknak, akik már rendezték idei egyházi hozzájárulásukat!

- A KÉSZ (Keresztény Értelmiségiek Szövetsége) szeretettel invitál minden érdeklődőt Kaposi Gábor atya előadására november 16-án (péntek) 19 órára. Az előadás témája: Boldog John Henry Newman a kételkedők apostola. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben