Évközi 5. vasarnap

2017. február 3.

HIRDETÉSEK

- Február 6-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Pénteken egész napos szentségimádásunk lesz. Reggel 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, délután 3 órakor vezetett szentóra, 5 órakor rózsafüzér és Lorettói litánia, az esti szentmise előtt szentségeltétel, majd este 6 órakor szentmisével zárjuk a napot.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra február 10-én, pénteken 18:30 órakor kezdődik a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket! :-)

- A Szent Margit bál február 25-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Asztalt foglalni a helyszínen vagy 99/505-035 telefonszámon lehet.

- A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza A Mindszenty-per – Az utolsó magyar hercegprímás a bíróság előtt címmel előadást szervez a Petőfi tér 3. sz. alatti épületében február 8-án, szerdán este 6 órakor. Az előadó: dr. Soós István; a belépés díjtalan. Szeretettel várják az érdeklődőket.

- Február 9-én 8 órától a Szent Orsolya Iskolába várják nyílt napra a leendő első osztályosokat, illetve február 23-án, március 9-én és 23-án 16 órától iskolanyitogató foglalkozásra.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy ismét lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az újság előfizetéseket rendezni.


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben