Évközi 31. vasárnap

2012. november 4.

- Az elmúlt vasárnapon a missziók javára 93.240. Ft gyűlt össze, a mai napon a helyi Karitász javára gyűjtünk adományokat. Isten fizesse meg!

- A Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában 2012. november 4-től 2013. márciusig a hideg időre való tekintettel nem lesz szentmise! A vasárnap esti szentmisék változatlan időpontban 17 órakor a Szent Margit templomban lesznek!

- Pénteken az egész napos szentségimádás keretében 15 órakor lelki előkészület, Szentóra a Hit évére hangolódva. A Felnőtt Katekézis második előadása 19.00 órakor „Hit és hitetlenség – Kételkedés és bizonyosság” címmel lesz a Szent Imre templomban.

- Ugyancsak pénteken, november 9-én Apor Vilmos boldoggá-avatásának 15. évfordulójáról a Győri egyházmegye rangos ünnepségsorozattal emlékezik meg. Az ünnep 15 órától kezdődik a Győri Nemzeti Színházban, majd 18 órakor ünnepi koncelebrált szentmisével és ünnepi hangversennyel zárul.

- Szeretettel invitálunk mindenkit Petőfalvi István geofizikus előadására, melynek címe: „A mai betegségek főbb okai – hogyan őrizhetjük meg és szerezhetjük vissza testi-lelki egészségünket?”. Az előadás a Szent Margit plébánián, november 5-én, hétfőn este 7 órakor lesz.

- Még lehet ez év decemberére is kérni szentmise intenciót. Advent idején minden hétköznap 6.15- kor lesz hajnali mise. Szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben.

- Az irodai órák alatt és a verandán szentmisék után már lehet szentmise intenciót kérni a 2013-as évre, ahogy még ez év hátralévő hónapjaira is. Valamint köszönjük azoknak, akik már rendezték idei egyházi hozzájárulásukat! – ennek pótlására is van lehetőség a fent említett időpontokban.

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben