Évközi 30. vasárnap

2012. október 28.

- Az elmúlt vasárnap 132.615 Ft perselyadomány gyűlt össze a templombővítésre. A mai vasárnapon országos gyűjtés keretében a missziók javára, jövő vasárnap pedig a helyi Karitász
javára gyűjtünk adományokat. Isten fizesse meg!

- A mai napon elkezdődik a téli időszámítás, egy órával vissza kell állítani az órákat. Templomunkban a szentmisék rendje nem változik.

- November 1-én Mindenszentek napján vasárnapi miserend lesz templomunkban. November 2-án Halottak napján reggel 8 órakor és 17.45- kor is lesz szentmise.
A Szent Mihály temető nyitva tartása az ünnepek alatt: október 30. (kedd) - november 3. (szombat) 7 - 20 óráig, majd november 4-től 7 - 16 óráig tart nyitva!

- A Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában november 4-től 2013. márciusig a hideg időre való tekintettel nem lesz szentmise! A vasárnap esti szentmisék változatlan időpontban 17 órakor a
Szent Margit templomban lesznek!

- November 4-én, vasárnap lesz a Szent Imre templom búcsúja. A program ünnepi szentmisével kezdődik, melynek főcelebránsa Sárai-Szabó Kelemen OSB atya. Részletek a hirdetőtáblán.

- November 9-én, Apor Vilmos boldoggá-avatásának 15. évfordulójáról a Győri egyházmegye rangos ünnepségsorozattal emlékezik meg. Az ünnep 15 órától kezdődik a Győri Nemzeti
Színházban, majd 18 órakor ünnepi koncelebrált szentmisével és ünnepi hangversennyel zárul.

- A Felnőtt Katekézis a Hit évében következő előadása 2012. november 9. (péntek) 19.00 órakor „Hit és hitetlenség – Kételkedés és bizonyosság” címmel lesz a Szent Imre templomban.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben