Advent 4. vasárnapja

2016. december 16.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén az altemplom befejezésére adományozhatnak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Köszönjük a Ministránsok szolgálatát a negyedik gyertyagyújtásnál! :-)

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a templom előtérben a mai naptól osztjuk a karácsonyi ostyát, a hozzátartozó lelki ajánlással együtt.

- Advent utolsó hetét kezdjük. A roráte szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel várjuk a gyermekeket. Hálás szívvel köszönjük a bőkezű felajánlásokat és a sok önzetlen segítséget!

- Sürgős gyűjtést szervezünk a hajléktalanok részére holnap, hétfőn 15-18 óráig, itt a plébánián a Hetény teremben. Szeretettel kérünk sálat, sapkát, kesztyűt, zoknit, alsóneműt és takarót.

- Kedves Ministránsok és diákok! December 24-én, szombaton 11 órakor ministráns próbát tartunk itt, a templomban a karácsonyi ünnepi szentmisére, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- A karácsonyi bábjáték december 24-én, szenteste 16 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük a szkóla tagjainak az eddigi szolgálatot az orgonás diákmiséken. Örülnénk, ha további énekesek is csatlakoznának. A legközelebbi próbák az éjféli mise előtt háromnegyed órával, ill. december 25-én 3/4 9-kor lesznek.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy tegnap volt a 2016-os év utolsó „mocorgók miséje”. 2017-ben pedig az első szentmiséjük január 7-én, 16 órakor kezdődik.

- A karácsonyi- és az újévi ünnepi miserendet a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- A plébánia irodája december 19-től január 5-ig zárva tartunk. Január 6-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

- A Cursillo közösségek hálaadása lesz a soproni Szent István templomban december 29-én, 10 órakor.

- Betlehemi láng érkezik a soproni vasútállomásra 2016. december 23-án, pénteken 14.38-kor. A Betlehemi lángot templomunkba is elhozzuk, ahonnét a kedves Hívek hazavihetik otthonaikba is.


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben