Advent 3. vasárnapja

2016. december 9.

HIRDETÉSEK

- Ma, 18 órakor lesz a Julianeum Énekkar adventi hangversenye, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! :-)

- Az időseket és a betegeket december 15-én, csütörtökön délelőtt gyóntatom és áldoztatom.

- Kedves Ministránsok és diákok! December 17-én, szombaton 11 órakor ministráns próbát tartunk itt, a templomban, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A ministráns a miséző pap legközvetlenebb segítője a liturgiában, ezért mindazok megjelenésére számítunk, akiket érdekel a liturgia és annak szépsége.

- Adventben, a hajnali szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Hálásan köszönjük a Házas csoport szolgálatátt a harmadik alkalomnál; a következő héten pedig a Ministránsaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- A jövő hétvégén az altemplom befejezésére adományozhatnak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Karitász önkénteseket várunk a várkerületi faházba árusításra az adventben szerdáktól vasárnapokig. Jelentkezni lehet a plébánia irodájában hivatali órák alatt.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy december 17-én lesz a 2016-os év utolsó „mocorgók miséje”. 2017-ben pedig az első szentmiséjük január 7-én, 16 órakor kezdődik.

- A Schönstatt Családmozgalom női lelki napot szervez a Szent György Plébánián december 18-án, 15 órától. Témája: „Igazgyöngy rejtőzik benned – fedezd fel!” Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

- Tájékoztatjuk a Kedves Testvéreket, hogy a 2017-es évre már lehet kérni szentmise intenciót, valamint és falinaptárt vásárolni a Hetény teremben. A jövő évi újság előfizetéseket is lehet már rendezni. Kérjük, külön jelezzék holnapig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben