Advent 2. vasárnapja

2016. december 2.

HIRDETÉSEK

- Adventben minden hajnali szentmisére és az utána lévő reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Hálásan köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét az második alkalomnál, a következő héten, pedig a Házas csoport gyújtja meg a harmadik gyertyát.

- December 8-án, kedden a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepén nemcsak reggel, hanem este 17:45-kor is lesz szentmise.

- December 9-én, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- December 10-én, szombaton adventi családi napot tartunk a plébániánkon. A 15 órai előadással kezdődik templomunkban. Ugyancsak ezen a napon indul a szálláskeresés szép hagyománya. Idén tizenhárom befogadó család jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- December 11-én vasárnap, 18 órakor lesz a Julianeum Énekkar adventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk :-)

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az adventi időszakban, legkésőbb december 8-ig jelezzék.

- Az elmúlt hétvégén 101.465 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek az Országos Karitász céljaira. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Karitász önkénteseket várunk a várkerületi faházba árusításra az adventben szerdáktól vasárnapokig. Jelentkezni lehet a plébánia irodájában hivatali órák alatt.

- December 10-én 18 órakor az Egyetem Közgazdasági Karán „Adventi fények” című jótékonysági koncertre hívnak bennünket.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy ezen a hétvégén már lehet a 2017-es évre szentmise intenciót kérni és falinaptárt, valamint más egyéb ajándékot vásárolni a Hetény teremben. A jövő évi újság előfizetéseket is lehet már rendezni. Kérjük, külön jelezzék december 12-ig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben