Évközi 27. vasárnap

2012. október 7.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Szerdától szombatig minden esti szentmise, vasárnap pedig a reggel 8 órai szentmise előtt fél órával imádkozunk rózsafüzért,
melyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is!

- A mai vasárnap az előtérben lévő első vasárnapi állóperselybe a rászorulók javára gyűjtünk. Ebben a hónapban Karitász csoportunk szándéka szerint az idős,
egyedülálló testvéreink gyógyszer-és fűtésgondjainak enyhítésére adakozzunk.

- Holnap, október 8-án, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónája ünnepén reggel 7 órakor lesz szentmise templomunkban: jöjjünk el minél többen!
Este 6 órára a leendő elsőáldozók, fél 7-re a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére számítunk!

- Pénteken egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A nap programja rendhagyó módon a délután 3 órás szentségórával zárul, az esti rózsafüzér és szentmise elmarad!
Ezen az estén csak a Szent Mihály templomban lesz szentmise: Dr. Pápai Lajos Megyéspüspök Úr nyitja meg a Hit évét, 18 órakor, ünnepi püspöki szentmise keretében.

- Szeretettel hívunk mindenkit október 19-én, pénteken 19 órára, a ”Hit a mai világban – a keresztény hit időszerűsége” című előadásra a Szent Imre plébániára. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben