Évközi 28. vasárnap

2016. október 7.

HIRDETÉSEK

- Az elmúlt hétvégén az elsővasárnapi Karitász-gyűjtés eredményeként 22.140 Ft-ot és 2 darab 500 Ft-os Erzsébet utalványt különíthettünk el az egyedülálló és rászoruló testvéreink részére. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- A helyi Karitász-gyűjtés után ezen a hétvégén szeretettel közöljük a Sopron Segít Közalapítvány, valamint a Szent Benedek Idősek Háza felhívását is, mely a kárpátaljai Csongor településen élő nélkülöző, magyar lakosaira irányítja figyelmünket. A gyűjtés során most elsősorban babaholmikat, gyermekruhákat és játékokat várnak. Az adományokat holnaptól, október 10 és 11-én, hétfőn és kedden délelőtt fél 9-11-ig és délután 3-5-ig fogadjuk a hittanteremben, hálával a rászorulók nevében.

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk ma este 7 órakor folytatódik rögtön a szentmise után Altorjay Kinga énekművész koncertjével. A műsor Bach, Händel, Mozart, Saint-Saens és Gerencsér Miklós műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

- A héten, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Jövő vasárnap lesz a hónap 3. vasárnapja. A hétvégi szentmisék perselyadományait az altemplom-építés továbbfolytatására különítjük el. Örömmel hirdetjük, hogy az építkezés végre elindulhatott, a héten a szellőző rendszer kiépítésével kezdődtek a munkák.

- Október 22-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Szigetközbe. Az utazás költsége 4.200 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. augusztus 7.
Évközi 19. vasárnap
Plébániánk irodája hétfőn, kedden és csütörtökön zárva tart.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Templomunk liturgikus rendje
Augusztus 15. Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe. A szentmise kötelezettségnek eleget lehet tenni a pénteki előesti és a szombat esti szentmisén való részvétellel.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Evangélium
„Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!” (Zsolt 84)
Bővebben