Évközi 26. vasárnap

2016. szeptember 23.

HIRDETÉSEK

- Ma Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Az elmúlt hétvégén az altemplom-építkezés továbbfolytatására 128.430 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket :-) Jövő vasárnap pedig az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, egyházközségünkben élő fűtési és egyéb anyagi gondokkal küzdő testvéreink életkörülményeinek javításához nyújthatunk segítséget. Varga János verbita szerzetes nem ma, hanem csak szombaton este tud jönni hozzánk, ezért 18 órakor a Szent Margit templomban is lesz missziós szentmise.

- A Szent Mihály-templom búcsúnapja szeptember 29-én, csütörtökön lesz. Este 6 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a város papjaival. Szeretettel hívnak és várnak bennünket! Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk október 2-án, vasárnap este 7 órakor folytatódik a szentmise után Szeles Péter orgonaművész koncertjével. A műsor Bach, Händel, Franck, Vierne műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben