Évközi 25. vasárnap

2016. szeptember 16.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén a szentmisék perselyadományait az altemplom-építkezés továbbfolytatására különítjük el. Isten fizesse meg J Ma este 6 órakor a szentmisét Kapui Jenő kanonok, a Győri Egyházmegye pasztorális püspöki helynöke, mosoni esperes-plébános mutatja be. Jövő vasárnap 18 órakor pedig Varga János verbita szerzetes celebrálja a legszentebb áldozatot.

- A héten indulnak újra közösségeink, csoportjaink, s várják nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését. A Biblia kör régi és új tagjait szeptember 21-én, szerdára várjuk :-)

- Szeptember 24-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Pozsonyba, Kovács Pál atya lelkivezetésével. Az utazás költsége 4.350 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Várjuk a kedves Testvérek jelentkezését!

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk október 2-án, vasárnap este 7 órakor folytatódik a szentmise után Szeles Péter orgonaművész koncertjével. A műsor Bach, Händel, Franck, Vierne műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben