Évközi 24. vasárnap

2016. szeptember 9.

HIRDETÉSEK

- Ma este 6 órakor a szentmisét Kaposi Gábor atya mutatja be templomunkban. „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk ugyancsak ma, este 7 órakor folytatódik rögtön a szentmise után Simon Bence klasszikus ütőhangszeres művész koncertjével. A műsor Bach, Friedman, Lansky, Perda, Veldhuis műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

- Az elmúlt hétvégén az elsővasárnapi gyűjtés eredménye 22.425 Ft volt. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Hittanos gyermekeink tanév eleji közös szentgyónási alkalma szeptember 15-én, csütörtökön lesz a Hunyadi iskolában, a hittanórák keretében. A többi diák és felnőtt rendelkezésére is készséggel állunk a hétköznapi szentmisék előtt vagy után, s ezen kívül előre megbeszélt időpontban.

- Szent Margit óvodánk tanévnyitó szentmiséje ezen a héten, szeptember 17-én, szombaton 16 órakor lesz. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat: hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Jövő vasárnap lesz a hónap 3. vasárnapja. A hétvégi szentmisék perselyadományait az altemplom-építkezés továbbfolytatására különítjük el. Az este 6 órakor kezdődő szentmisét Kapui Jenő kanonok, a Győri Egyházmegye pasztorális püspöki helynöke, mosoni esperes-plébános mutatja be.

- Szeptember 24-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Pozsonyba, Kovács Pál atya lelkivezetésével. Az utazás költsége 4.350 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Szentségekre felkészítő hittant szervezünk felnőttek részére a plébánián. Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az irodai órák alatt.

- A plébánia irodája pénteken zárva tart. Megértésüket köszönjük :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben