Évközi 23. vasárnap

2016. szeptember 2.

HIRDETÉSEK

- Iskolás diákjaink számára ma lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Ma 18 órakor a szentmisét Butsy Lajos, fertőrákosi plébános mutatja be templomunkban. A mise előtt fél órával, illetve a szentmise alatt gyónási lehetőséget biztosítunk. Ezek a vasárnap esti szentmisék szeptemberben is folytatódnak. Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, s várják nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Ezen a hétvégén az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló családok, gyermekek iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- A héten, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk szeptember 11-én, este 7 órakor folytatódik templomunkban Simon Bence klasszikus ütőhangszeres művész koncertjével. A műsor Bach, Friedman, Lansky, Perda, Veldhuis műveiből ad ízelítőt.

- Szentségekre felkészítő hittant szervezünk felnőttek részére a plébánián. Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az irodai órák alatt.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. március 15.
Nagyböjt 2. vasárnapja
Városunkban március 17-24-ig szentségimádás lesz templomainkban. Program a hirdetőtáblán és honlapunkon is megtekinthető. Templomunk szentségimádási napja: március 20., szerda.
Bővebben
2019. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
Április 1-3-ig (hétfő-kedd-szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz templom- unkban Dr. Lukácsi Zoltán székesegy- házi kanonok, teológiai tanár, Győr-szigeti plébános vezetésével.
Bővebben
2019. március 15.
Evangélium
„Az Úr az én világosságom, és ő az én üdvösségem.” (Zsolt 26)
Bővebben