Évközi 24. vasárnap

2012. szeptember 16.

- A jövő vasárnap teljes perselybevételét a templomépítés szándékára különítjük el. A következő hónapok 3. vasárnapjain, a 11 órai szentmisén vendégünk lesz 1-1 „templomépítő-atya”. Így szeptember 23-án, a jövő vasárnap Szabó József atya, a nyárligeti templom; október 21-én Turner Lajos atya, a soproni Szent Imre templom; november 18-án Benkovich Ferenc atya, a győri Szentlélek templom és Apor Vilmos iskola; december 16-án pedig Zsebedics József atya, a kapuvári Sarlósboldogasszony templom felépítője.

- Holnaptól újraindulnak plébániai csoportjaink. Mindegyik közösségi alkalomra szeretettel, nyitott szívvel várunk új tagokat is! A plébániai külön-hittanra, illetve a felnőtt- katekumen csoportba mielőbb várjuk a jelentkezőket, mert már holnaptól előre meghatározott, egymásra épülő tematika mentén haladunk. Jelentkezés és érdeklődés a plébánián.

- Hittanos gyermekeink tanév eleji közös szentgyónási alkalma szeptember 20-án, csütörtökön lesz a Hunyadi iskolában, a hittanórák keretében. A többi diák és felnőtt rendelkezésére is készséggel állunk a hétköznapi szentmisék előtt vagy után, s ezen kívül előre megbeszélt időpontban is.

- Az iskolában már kiosztottuk a misenaplókat. Természetesen itt, a plébánián is igény szerint átvehetők. Kérjük a szülőket és nagyszülőket, jöjjenek ők is gyermekeikkel a templomba, Krisztus iskolájába hűségesen! Külön szeretettel ajánljuk a kisgyermekes családoknak a szombat 4 órakor kezdődő mocorgók, valamint a nagyobbaknak, iskolásoknak a vasárnap fél 10-es diákmisét!

- Szerdán, szeptember 19-én lesz pontosan 20 éve annak, hogy Dr. Pápai Lajos Püspök Úr felszentelte a Szent Margit óvodát. E szép jubileumot délután 4 órakor szentmisével, hálaadással ünnepeljük, melyre szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Még e hétvégén, illetve legkésőbb szerdáig lehet jelentkezni a szeptember 29-i győri családi nap programjára (részleteit a hirdetőtáblán olvashatják). Az autóbusz oda-vissza 500 Ft-os jutányos áron vehető igénybe. Várjuk továbbá az október 6-i zarándoklatunkon részt venni szándékozók mielőbbi jelentkezését is!
 
Isten áldását kívánom Mindnyájatok családi életére,
és jövő heti reménységgel áthatott munkájára!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben