Évközi 20. vasárnap

2016. augusztus 12.

HIRDETÉSEK

- A mai naptól vasárnapokon augusztus 28-ig este 6 órakor is lesznek szentmisék új templomunkban. Jövő vasárnap lesz a hónap 3. vasárnapja. A hétvégi szentmisék perselyadományait az altemplom-építkezés továbbfolytatására különítjük el. Isten fizesse meg!

- Holnap, Nagyboldogasszony és szombaton, Szent István Királyunk ünnepén a szentmisék 7, 11 és este 6 órakor lesznek. A szombat esti 6-os szentmise a szokott módon a Villa soron, a többi szertartás pedig új templomunkban lesz. Mindkét ünnepre vonatkozóan részleteket a faliújságon és honlapunkon olvashatnak.

- Ma estére szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van. A szentmise után a busz hazahozza a zarándokokat.

- Ugyanúgy szeretettel várnak bennünket holnap délután 5 órára a Nagyboldogasszony templomba. Gyalogosan 16 órakor indulunk plébániánk székelykapujától.

- Augusztus 27-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Pannonhalmára, Szent Márton hegyére. Az utazás költsége 4.900 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2020. augusztus 7.
Évközi 19. vasárnap
Plébániánk irodája hétfőn, kedden és csütörtökön zárva tart.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Templomunk liturgikus rendje
Augusztus 15. Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe. A szentmise kötelezettségnek eleget lehet tenni a pénteki előesti és a szombat esti szentmisén való részvétellel.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Evangélium
„Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!” (Zsolt 84)
Bővebben