Évközi 19. vasárnap

2016. augusztus 5.

HIRDETÉSEK

- Ma, a hónap első vasárnapján gyűjtést tartunk a helyi Karitász céljaira. Ebben a hónapban a rászoruló családok, gyermekek iskolakezdési támogatásához nyújthatunk segítséget. Isten fizesse meg! Egyben hálás szívvel szeretnénk megköszönni a krakkói ifjúsági világtalálkozón és a hittantáborunkon résztvevő fiataljaink nevében is az előző hónapokban adott támogatást!

- Holnap, hétfőn kezdődik Kőszegen, a Verbiták Ifjúsági Házában hittantáborunk, 35 gyermek továbbá felnőtt segítők, hitoktatók részvételével. A tábor péntek délutánig tart: imádkozzunk valamennyi lelkes táborlakóért!

- Holnapután, kedden pedig Csepregen lesz ministráns-találkozó a Nagyboldogasszony kápolnánál. Az egész napos programra reggel 8.30-kor indulunk, plébániánk székelykapujától.

- Hétfőtől csütörtökig a hittantábor és a ministránstalálkozó miatt nem lesznek szentmisék templomunkban, pénteken viszont egész napos szentségimádásra várjuk a kedves Testvéreket! Részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

- A következő augusztusi vasárnapokon, 14-től 28-ig este 6 órakor is lesznek szentmisék új templomunkban. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- A közelgő Nagyboldogasszony és Szent István-nap ünnepi miserendjét a jövő héten ismertetjük.

- Augusztus 14-én, vasárnap szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van. A szentmise után a busz hazahozza a zarándokokat.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben