Évközi 19. vasárnap

2016. augusztus 5.

HIRDETÉSEK

- Ma, a hónap első vasárnapján gyűjtést tartunk a helyi Karitász céljaira. Ebben a hónapban a rászoruló családok, gyermekek iskolakezdési támogatásához nyújthatunk segítséget. Isten fizesse meg! Egyben hálás szívvel szeretnénk megköszönni a krakkói ifjúsági világtalálkozón és a hittantáborunkon résztvevő fiataljaink nevében is az előző hónapokban adott támogatást!

- Holnap, hétfőn kezdődik Kőszegen, a Verbiták Ifjúsági Házában hittantáborunk, 35 gyermek továbbá felnőtt segítők, hitoktatók részvételével. A tábor péntek délutánig tart: imádkozzunk valamennyi lelkes táborlakóért!

- Holnapután, kedden pedig Csepregen lesz ministráns-találkozó a Nagyboldogasszony kápolnánál. Az egész napos programra reggel 8.30-kor indulunk, plébániánk székelykapujától.

- Hétfőtől csütörtökig a hittantábor és a ministránstalálkozó miatt nem lesznek szentmisék templomunkban, pénteken viszont egész napos szentségimádásra várjuk a kedves Testvéreket! Részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

- A következő augusztusi vasárnapokon, 14-től 28-ig este 6 órakor is lesznek szentmisék új templomunkban. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- A közelgő Nagyboldogasszony és Szent István-nap ünnepi miserendjét a jövő héten ismertetjük.

- Augusztus 14-én, vasárnap szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van. A szentmise után a busz hazahozza a zarándokokat.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben