Évközi 15. vasárnap

2016. július 10.

 
- A múlt heti „Péter-fillér” gyűjtés miatt ezen a hétvégén tartjuk meg utólag az elsővasárnapi gyűjtést a krakkói ifjúsági világtalálkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatására. Isten fizesse meg nagylelkű adományaikat!

- A jövő szombaton, július 16-án délelőtt 10 órakor lesz új püspökünk, Dr. Veres András győri megyéspüspökké való beiktatása a Nagyboldogasszony Székesegyházban. Egyházmegyénk ünnepére mindenkit szeretettel várnak!

Ugyanezen a napon lesz immár hagyományos bánfalvi gyalogzarándoklatunk. A hegyi templom búcsújára 16:30-kor indulunk a székelykapunk elől. A búcsúi szentmise Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén este 6 órakor kezdődik. Természetesen a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában is lesz szentmise ugyanebben az órában.

- Július 11. hétfőtől irodánk ismét a szokott rend szerint várja a kedves Testvéreket.

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben