Évközi 15. vasárnap

2016. július 10.

 
- A múlt heti „Péter-fillér” gyűjtés miatt ezen a hétvégén tartjuk meg utólag az elsővasárnapi gyűjtést a krakkói ifjúsági világtalálkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatására. Isten fizesse meg nagylelkű adományaikat!

- A jövő szombaton, július 16-án délelőtt 10 órakor lesz új püspökünk, Dr. Veres András győri megyéspüspökké való beiktatása a Nagyboldogasszony Székesegyházban. Egyházmegyénk ünnepére mindenkit szeretettel várnak!

Ugyanezen a napon lesz immár hagyományos bánfalvi gyalogzarándoklatunk. A hegyi templom búcsújára 16:30-kor indulunk a székelykapunk elől. A búcsúi szentmise Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén este 6 órakor kezdődik. Természetesen a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában is lesz szentmise ugyanebben az órában.

- Július 11. hétfőtől irodánk ismét a szokott rend szerint várja a kedves Testvéreket.

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!

Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben