Évközi 22. vasárnap

2012. szeptember 2.

- A MeĐugorjei zarándokúton sokat imádkoztunk az itthon maradottakért, egyházközségünk nagy családjáért! A legközelebbi zarándoklatunk október 6-án, szombaton lesz, újra Szent Margit nyomában, meglátogatva a Margit-szigeti apácák zárdájának romjait, illetve a Lehel téri Árpádházi Szent Margit Plébániatemplomot. Részletek és jelentkezési lehetőség a jövő héttől.

- Ezen a hétvégén szokott elsővasárnapi gyűjtésünket a helyi Karitász csoportunk céljaira ajánljuk, most különösen is tanévkezdésre, többgyermekes családok segítésére gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat!

- A nyári szünet utáni első szentmise mocorgóink, a kisgyermekes családok számára szeptember 8-án, a hét szombatján lesz, délután 4 órakor. Hívjuk a Lelket valamennyien, tegye lelkessé, lángolóvá szívünket!

- Szeptember második felében, 17. hétfővel indul az iskola után a plébániai hitoktatás, illetve közösségeink, csoportjaink heti összejövetelei. A jövő héten hallhatjuk ennek részleteit is.

- Szeptember 8-án, szombaton három, a pozsonyi, a kismartoni és a győri egyházmegye híveit várja a burgenlandi Boldogasszony (Frauenkirchen) Mária-kegyhelye búcsú-ünnepére. A 10 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Dr. Pápai Lajos győri megyés püspök celebrálja.

- Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Nyugat-Győr Egyházmegyei gitáros-énekes csoportok zenei találkozóját. Az időpont 2012. szeptember 8., szombat, a helyszín pedig Kapuvár, a főtéren levő Szent Anna-templom.

- A KÉSZ (Keresztény Értelmiségiek Szövetsége) szeretettel hív mindenkit szeptember 9-én vasárnap 17.45 órai kezdettel Dr. Barsi Balázs OMF „Íme az ember – A Biblia emberképe” című előadására. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

A tanévkezdés napjaiban nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt! Külön is fohászkodunk a kis elsősökért és az új iskolát, egyetemet kezdőkért! Segítse a jó Isten kegyelmével minden kedves Testvérünk fáradozását!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben