Évközi 21. vasárnap

2012. augusztus 26.

- Szeretettel köszöntjük plébániánkon Juhos Ferenc atyát, a Verbiták magyarországi tartományfőnökét. Életére, missziójára Isten bőséges áldását kérjük!

- Augusztus 15-én és 20-án összesen 54.680. ft, vasárnap pedig a templombővítésre 99.300. ft perselyadomány gyűlt össze. Isten fizesse meg bőkezűségüket! A jövő hétvégén, szeptember hónap
első vasárnapján a rászorulók javára, helyi Karitász csoportunk céljaira, most különösen is tanévkezdésre, többgyermekes családok iskolai étkezésének segítésére gyűjtünk.

- A mai vasárnapon hálát adunk a terménybetakarításért, jövő héten pedig a Szentlelket hívjuk, az új tanév kezdetén! A ’Veni Sancte’ a fél 10-es diákmisén hangzik fel: jöjjünk el minél többen, kérjük
együtt a jó Isten segítségét. A nyári szünet utáni első szentmise mocorgóink, a kisgyermekes családok számára szeptember 8-án, szombaton 16 órakor lesz.

- Augusztus 27-én, hétfőn reggel 7 órakor nem lesz szentmise!

- Hétfőn Szent Mónika, kedden Szent Ágoston emléknapja, szerdán Keresztelő Szent János vértanúságát ünnepeljük.

- A nyár hátralévő napjaira jó pihenést, lelki erőgyűjtést kívánunk, különösen is imáinkba foglaljuk a név-és születésnapjukat ünneplőket és kedves, nálunk pihenő vendégeinket.

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben